Therapie in Landgraaf met psycholoog Landgraaf

Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te vertellen wat er speelt, en als je er niet helemaal uitkomt, help ik je de woorden te vinden om het zo precies mogelijk te vertellen.
Het gaat mij dan overigens niet alleen om je klacht, je merkt dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gaandeweg dat gesprek vraag ik je wat je doel is. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Een behandeling die bij je past

De manier waarop ik behandel gaat helemaal uit van jou. Van je klacht of vraag natuurlijk, maar ook van je kwaliteiten. Je kunt het zo zien: je weg uit deze situatie is een weg van persoonlijke groei. Die kan ik je niet opleggen, we ontwikkelen – of herontdekken – de vaardigheden de je al in je hebt.
h3>Jij bepaalt de groei

Ik stimuleer je, houd je een spiegel voor, help je inzien wat vaste patronen zijn in je leven. Zo ontwikkelt zich een behandeling op maat, waarbij ik in- en aanvul wat jij nodig hebt. Zo groei je stap voor stap naar een nieuwe situatie. Maar dat niet alleen, je leert ondertussen veel van jezelf en wat je allemaal kunt. Daar heb je nog lang na de behandeling heel veel aan.

Psycholoog Landgraaf is persoonlijk en betrokken

De behandeling is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen. Ik houd wel graag vinger aan de pols, dus meestal maken we na een aantal maanden opnieuw een afspraak. Dat doe ik vanuit beroepsmatige plicht, maar ook omdat je me aan het hart gaat. Ik doe mijn werk op een persoonlijke en betrokken manier vanuit de wens mensen te helpen.
Je bent dus geen ‘nummer’, geen ‘klacht’, maar een mens die dat extra beetje aandacht gewoonweg verdient.

Naar de weg van groei

Je merkt dat ik dicht bij kan komen en je snel op de weg van groei kan brengen. De meeste mensen wachten te lang voordat ze hun vragen stellen. Dat is echt jammer. Niet alleen omdat voorkomen beter is dan genezen, maar omdat je jezelf tekort doet als je met je innerlijk blijft lopen sukkelen. Ik hoop daarom ook snel van je te horen. Ik weet zeker dat ik je kan helpen.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Landgraaf. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact met psycholoog Landgraaf

Als je aan de slag wil met je klachten of wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden tot behandeling, kan je het beste bellen met Psychologen Nederland op 085-4014720. We zijn er voor je om je bij je vragen te helpen. Iedereen is opgeleid in de psychologie, waardoor je niet alleen voor het plannen van een afspraak terechtkunt, alsook voor inhoudelijke vragen. En als je dan toch besluit je afspraak te maken kom je niet op een wachtlijst terecht!