Over Psycholoog Landgraaf

Wil je vrijblijvend advies en antwoord op je vragen? Bel dan met ons secretariaat. De telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Je krijgt persoonlijk en passend advies, zo vind je snel de juiste hulp bij jouw hulpvraag. Vaak zijn er geen wachtlijsten en kunnen wij gelijk een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 085-4014720.

Bekijk hieronder alvast twee van onze behandelaren in de regio en bekijk de andere behandelaren op Psyned.

Roberto Bini, GZ Psycholoog, Sittard

Psycholoog Landgraaf - Roberto Bini

Roberto is GZ-Psycholoog in Sittard. Roberto heeft sinds 2005 zijn eigen praktijk in Sittard, maar geeft al sinds de jaren ’90 therapie. Je kunt bij Roberto terecht met ADHD, depressie, rouw en verliesverwerking, negatief zelfbeeld, eetstoornis, burnout, en meer. Hij maakt gebruik van verschillende technieken zoals ACT, CGT en oplossingsgerichte therapie om een breed scala aan klachten te behandelen.


Edith Wachter, Psycholoog, Maastricht

Psycholoog Landgraaf - Edith Wachter

Edith is psycholoog in Maastricht. Ze heeft naast psychologie ook filosofie gestudeerd. Je kunt bij haar terecht met depressie, rouw problematiek, zingevingsvragen, (negatief) zelfbeeld, burnout, trauma, familieopstelling en coaching. Je kunt op zeer korte termijn bij Edith terecht!